Зніміть це негайно! Андре Тан «розклав по полицях» антитренди осені 2021

Не бійтесь експериментувати (с)

Український дизайнер Андре Тан назвав антитренди осені 2021 року. Кутюр’є зазначив, що не варто порушувати правила багатошаровості.

І перший шар в осінніх образах не повинен бути щільнішим за другий, інакше буде забагато складок, та й загалом – неохайний вигляд.

– У цьому сезоні вдайтеся до експерименту: під низ одягніть напівприлеглий кардиган, а зверху – куртку, жакет або стильний плащ.

 

Так ви виграєте на контрасті фактур, – сказав Андре Тан.

Дизайнер наголосив, що чорні колготки необхідно замініть кольоровими чи в принт, оскільки саме вони є трендами цієї осені.

– Чорний щільний капрон із розсипом білого горошку, ромбоподібна клітина, коса смужка на мікрофібрі чи просто яскрава пара. Варіантів безліч, – сказав кутюр’є.

Модельєр також зазначив, що чорний лук прирівнюється до осінньої депресії.

І не варто самостійно себе заганяти в апатію та сезонну нудьгу, краще – додати фарб у повсякденність – замість темного жакета краще придбати яскраву шапочку.

Також він порадив не боятися експериментів, порекомендувавши у цьому разі спиратися на класичні речі простого крою.

Якщо ви зробите все грамотно, то предмети гардероба гармоніюватимуть між собою та не вибиватимуться із загальної концепції луку.

Крім того, Андре Тан сказав, що годі заправляти речі, для яких це недоречно. Також він зазначив, що такий спосіб не завжди робить вас стрункішими.

– Нехай краще ваш модний светр сидить навипуск вільно, тоді пропорції фігури будуть врівноважені, – підсумував модельєр.

 

Андре Тан також нагадав про взуття. Цього сезону модні туфлі Мері Джейн та ботфорти.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень