В тренді універсальність: Андре Тан розповів, як стати королевою випускного (ФОТО)

Поради не лише для випускниць, а й для справжніх модниць

Яка дівчина не мріє стати королевою випускного балу і затьмарити всіх своїм вбранням і красою! Відомий дизайнер Андре Тан поділився порадами, що надіти на урочистий вечір в цьому році. Також він показав, що вже вийшло з моди.

На своїй сторінці в Instagram модельєр зазначив, що головним трендом 2021 року є універсальність.

Важливо, щоб виріб «працював» і після випускного, а не гордо припадав пилом в шафі. Не забувайте також про правила дрес-коду - на врученні диплома він точно є, - радить Тан.

 

Як стати королевою випускного вечора

Вироби, які не мають нічого спільного зі святом юності і молодості, замінюємо на вироби з напівпрозорої тканини або з прозорими/напівпрозорими вставками.

Комбінезон або комплект жакет + штани - хітяра для випускного вечора. Головне - вибирати мінімалістичний крій і не перевантажувати образ.

Плаття в довжині міні краще вибирати з акцентними рукавами або плечима. А яка саме довжина міні ваша - дивіться попередній пост.

Залиште трохи таємниці! Не потрібно оголювати все відразу. Вибирайте сукні з глибоким вирізом на спині або з відкритими плечима.

Стрази вирви очі, вишивку бісером, бахрому і пір'я краще залишити для змагань з латинських танців. На випускному набагато вигідніше виглядатимуть лаконічні сукні (не обов'язково простого крою)⁣ ⁣.

Стрази вирви очі, вишивку бісером, бахрому і пір'я краще залишити для змагань з латинських танців. На випускному набагато вигідніше виглядатимуть лаконічні сукні (не обов'язково простого крою)⁣ ⁣.

Якщо душа вимагає принт - зверніть увагу на анімалістичні. Вони трохи важче в стилізації, але ви точно будете приречені на увагу.

Звичайно, макіяж повинен бути легкий, а волосся не залите блискучим лаком.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень