Секрети від керівництва – Левам, більше інтиму – Овнам: гороскоп на 25 липня

І про гроші

ОВНИ

Прекрасний час для інтимного спілкування. Випадкове знайомство може з часом перерости у тривалі гармонійні стосунки. 

ТЕЛЬЦІ

Зорі обіцяють здійснення давнього бажання чи задуму.  Саме зараз доля готова оцінити всі ваші зусилля та гідно винагородити вас.

БЛИЗНЯТА

Це один із найсприятливіших днів, коли можлива реалізація ваших планів. Разом з тим стежте за здоров'ям, адже можливе загострення хронічних захворювань.

РАКИ

Не виключено, що вам вдасться успішно вирішити наболілу проблему. Цьому сприятиме збіг обставин і вміння швидко приймати рішення.

ЛЕВИ

У вас буде шанс покращити своє фінансове становище, але тільки не за рахунок ризику. На роботі можливі непорозуміння з колегами, про які не потрібно знати вашому керівництву.

ДІВИ

Ще трохи роботи над собою і вам вдасться піднятися службовими сходами або отримати фінансову відзнаку. Але намагайтеся не зациклюватися лише на професійній діяльності, бо кохані навряд чи вас зрозуміють.

ТЕРЕЗИ

Цього дня ви зможете блискуче проявити себе і завоювати прихильність потрібних людей. У коханні не варто стримуватися – не соромтеся висловлювати свої почуття.

СКОРПІОНИ

Не виключено, що замість запланованого, доведеться займатися несподіваними робочими справами. Не варто сердитися, адже незабаром це дасть свої плоди.

СТРІЛЬЦІ

Не варто розкидатися грошима – зараз краще стримувати деякі свої бажання, які потребують значних фінансових вкладень. Можливе вигідне знайомство або несподіваний збіг обставин, який позитивно позначиться на розвитку справ.

КОЗОРОГИ

Зорі рекомендують розібратися зі своїми романтичними зв'язками та захопленнями. Ностальгічна туга за колишніми стосунками може принести вам безліч дрібних, але дуже неприємних проблем.

ВОДОЛІЇ

Впевненість у своїх силах та здатність повести за собою людей дозволять вам володіти ситуацією та диктувати свої умови.

РИБИ

Цього дня вам вдасться залагодити проблеми, пов'язані з особистими стосунками та нерухомістю. Щоправда, це може виснажити вас, тому подбайте заздалегідь про методи відновлення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень