Сюрприз: рішення про підвищення тарифів на воду – скасували

До попереднього рішення було багато зауважень, а через «повітряну тривогу» члени комісії зрозуміли його по-різному

З 1 січня в Україні мали запрацювати нові тарифи на холодну воду та водовідведення. У грудні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), затвердила тарифи для 32 водоканалів країни.

А уже в останній день року з’ясувалося – рішення скасували. Та ж таки НКРЕКП опублікувала пояснення, що підіймати тарифи поки не будуть, бо члени комісії зрозуміли рішення по-різному. 

Під час оформлення рішення щодо вказаного питання з’ясувалося, що у зв’язку з великою кількістю зауважень та пропозицій до проєкту рішень, тривалого їх обговорення, початку повітряної тривоги, рішення, які було запропоновано для голосування, члени комісії зрозуміли по-різному та, відповідно, голосували за різні проєкти.

 

Крім цього, запропоноване рішення суттєво відрізняється від проєкту, який був оприлюднений на сайті, тому при їх оформленні виникли непорозуміння щодо розмірів та структури цих тарифів, – зазначив голова НКРЕКП Костянтин Ущаповський.

Тож рішення про підняття тарифів поки відправили на доопрацювання. Нагадаємо, у різних містах холодна вода мала подорожчати від 10 до 30%, а наступний етап підняття тарифі був запланований на липень 2023 року.

Впровадження ось цих тарифів з 1 січня поки відтермінували

Джерело: Укрінформ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень