Святкова брускета з авокадо та сиром

Такі канапки здивують гостей

Брускета – це смачний і ніжний італійський бутерброд. Він готується з батона чіабата або будь-якого багета. Хліб обсмажують на грилі або сковороді без масла, натирають часником і додають начинку за смаком. Приготування брускети займає мінімум часу і зусиль, але ця страва завжди яскраво виглядає на столі. Їсти брускету потрібно відразу після приготування, інакше хліб розмокне.

Інгредієнти:

  • Багет
  • Авокадо
  • Вершковий сир
  • Часник
  • Помідор
  • Сіль, перець
  • Лимонний сік

Скибки багета підсушіть зручним для вас способом і натріть їх часником. Нанесіть на брускету шар вершкового сиру.

Авокадо подрібніть виделкою або наріжте кубиком. Додайте до авокадо сік лимона, сіль та перець.

Авокадну пасту нанесіть поверх сирного шару. Зверху додайте скибочку помідора, шматочок червоної риби, мікрозелень тощо.

Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення УБД на прізвище Волошин

Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064

У Рівному знайшли пенсійне посвідчення на прізвище Резімова

У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774

У Рівному загубилася собака Луна

У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925

Більше оголошень