

Такі канапки здивують гостей
Брускета – це смачний і ніжний італійський бутерброд. Він готується з батона чіабата або будь-якого багета. Хліб обсмажують на грилі або сковороді без масла, натирають часником і додають начинку за смаком. Приготування брускети займає мінімум часу і зусиль, але ця страва завжди яскраво виглядає на столі. Їсти брускету потрібно відразу після приготування, інакше хліб розмокне.
Скибки багета підсушіть зручним для вас способом і натріть їх часником. Нанесіть на брускету шар вершкового сиру.
Авокадо подрібніть виделкою або наріжте кубиком. Додайте до авокадо сік лимона, сіль та перець.
Авокадну пасту нанесіть поверх сирного шару. Зверху додайте скибочку помідора, шматочок червоної риби, мікрозелень тощо.
Радіо Трек: НОВИНИ
Стосується всіх, хто має Приват24 і карточки: важлива зміна в доступі до власного рахунку
Світла смуга уже почалася: чотири знаки Зодіаку нарешті зустрінуть щастя
Помилку роблять 98% водіїв: який «поворотник» потрібно вмикати, коли заїжджаєте на кільце
Квітень принесе хороші новини трьом знакам Зодіаку: чекають сюрпризи від Всесвіту
Просто зваріть торт на сніданок: близькі спершу здивуються, але потім попросять добавки
Найшкідливіші жіночі звички в їжі: Дієтологи опублікували перелік
Неймовірний торт на Новий рік за 30 хвилин: Унікальний рецепт «Медовика» з секретним інгредієнтом
Припиніть робити це з яйцями, перед тим як покласти їх в холодильник
Замість Fanta – корисний лимонад (ВІДЕО)
Оригінальні і недорогі новорічні шишки: рецепт для святкового столу (ВІДЕО)
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925