Суд за землю між АТОвцями та священиком пройде сьогодні у Рівному

Сьогодні у Рівному пройде чергове судове засідання щодо земельних ділянок учасників АТО

Йдеться про землю в Обарові поблизу Рівного, за яку з військовими судиться тамтешній священик від УПЦ МП.

Військовослужбовцям Тетяні Камерістовій та Олександру Климюку управління Держгеокадастру в Рівненській області надало земельні ділянки поблизу села Обарів.

Потім з’ясувалося, що дозвіл на розробку необхідної документації для отримання землі Микола Ільчук отримав ще у 2012 році, однак до цього часу не завершив усіх необхідних процедур, які б офіційно завершили процес приватизації ділянки.

Таким чином, в Головному управлінні Держгеокадастру у Рівненській області спірна земля була вільною. Її і виділили військовим.

У підігруванні священику, який водночас має невеликий бізнес, військовослужбовці звинувачують і суддів, і Обарівську сільську раду.

Зауважимо, що на останнє засідання ані Ільчук, ані його представники не з’явилися, тож чергове засідання було перенесене на 19 травня.

А нещодавно Тетяна Камерістова ще й виявила ділянку, щодо якої ще тривають суди, зораною.

 

Радіо Трек висвітлюватиме хід сьогоднішнього судового засідання.

Між тим, на Радіо Трек з листом звернувся священик Микола Ільчук.

Він у ситуації, що виникла, звинувачує працівників Держгеокадастру.

Нижче подаємо текст листа священика:

         Нещодавно ви мали змогу чути та читати, що я як священик нібито переступив рамки справедливості і обмежив учасників бойових дій у зоні АТО у їхньому праві на земельну ділянку. Я розумію, що правда у кожного своя, але справедливим може бути лише той суд, який вислухав дві сторони.
 

         Ще за довго до війни, в 2012 році, я як багатодітний батько та житель села Обарів використав своє право одноразово отримати земельну ділянку і депутати селищної Ради на черговій сесії виділили мені десять соток землі згідно розпорядження Рівненської районної державної адміністрації № 999 від 02 листопада 2012 року.

         Документи виготовлялися довгий час через недбалість працівників земельних ресурсів!

         Коли документи прийшли на реєстрацію в обласний Держгеокадастр до виконуючого обов'язки начальника Дубича С.В. то він без пояснення відмовив реєструвати документи, а  згодом було прийнято рішення оформити цю землю, без мого відома на інших осіб.

         Я вбачаю в його діях корупційні схеми, на які повинна звернути увагу Генеральна Прокуратура України!

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень