Поліція зацікавилася процедурою купівлі рівненського дуобуса

Правоохоронці через суд вимагали документи, пов’язані із закупівлею білоруського транспорту

Нагадаємо, дуобус придбали у листопаді торік за 7,5 мільйонів гривень.

Утім, як свідчить ухвала рівненського міського суду, досудовим розслідуванням встановлено, що під час проведення конкурсних торгів компанія ТОВ «ТД Літан» пропонувала на мільйон гривень меншу суму за дуобус.

І виграла тендер. Утім, від укладення договору відмовилася, посилаючись на те, що не в змозі вчасно виконати умови договору. Після цього «Рівнеелектроавтотранс» уклало договір з іншим учасником торгів - ТОВ «Метаюрсервіс», який і продав гібридний тролейбус за 7,5 млн грн. Але у такому разі, коли лишився один учасник, необхідно було відмінити торги, - йдеться у обґрунтуванні клопотання слідчого до суду.

Отже, суд вирішив зобов’язати «Рівнеелектроавтотранс» надати поліції необхідні документи для проведення перевірки. Ось як цю ситуацію прокоментував міський голова Володимир Хомко:

- Порушують справи по всіх. Якщо хтось вкрав – в тюрму! Зразу. Якщо не вкрав – вибачтеся і закривайте (справу ,- ред.). Що вони підозрюють - мені важко сказати. Підозрювати можна будь-що. Якщо хтось вкрав – в тюрму зразу. А якщо не вкрав – то вибачайте і скажіть, що помилилися.   

Нагадаємо, Рівне виявилося не готовим до нового виду транспорту.

У місті кілька разів виникали різні ситуації, пов`язані з дуобусом: він і ламався, і перешкоджав проїзду. Через велику кількість авто на кладовищі дуобус зняли з маршруту у Провідну неділю. 

Разом з тим, Володимир Хомко додав, що цього року місто купить навіть більше тролейбусів, ніж планували раніше. З його слів, є хороша кредитна лінія від «Укргазбанку» під 14,5%, яка збільшить можливості для купівлі нового транспорту.

Поки збираються купити шість нових тролейбусів.

Раніше в ефірі Радіо Трек міський голова розповідав, що у місті на двох маршрутах курсуватимуть 6 новеньких дуобусів.

На їх придбання планують виділити 50 млн грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень