Екс-заступник голови Рівненської ОДА мусить заплатити комунальному підприємству за розбите у ДТП службове авто

Так вирішив суд

Колишнього чиновника Рівненської ОДА суд зобов’язав сплатити за пошкоджений службовий автомобіль 288,5 тисяч гривень. Йдеться про екс-заступника голови облдержадміністрації, колишнього члена Партії регіонів Олексія Губанова.

Як повідомляв сайт Радіо Трек, предметом судового позову від обласної ради (а саме, від комунального підприємства обласної ради «Автобаза») на 400 тисяч гривень стало пошкодження Олексієм Губановим службового автомобіля облдержадміністрації «Skoda Superb» внаслідок ДТП.

Нагадаємо, у ніч із 25 на 26 грудня 2013 року Олексій Губанов, який тоді перебував на посаді заступника голови Рівненської облдержадміністрації, порушивши п.п. 2.9 та 10.1  Правил дорожнього руху, на службовому авто «Шкода Супер Б» врізався у металеву огорожу. ДТП сталася о 01.30 на вулиці Ярослава Гашека у Рівному.

Як повідомив Радіо Трек керівник «Автобази» Юрій Лалак, справа тягнеться вже давно, і суд навіть вже ухвалив заочне рішення: 

14 грудня 2016 року Рівненський міський суд ухвалив рішення, яким зобов’язав винуватця ДТП сплатити на користь КП «Автобаза» Рівненської обласної ради 288 572, 58 гривень матеріальної шкоди та 106 097,91 гривень упущеної вигоди за пошкоджений службовий автомобіль. 

Утім, відповідач подав апеляцію.

Тож за результатами апеляційної скарги, колегія суддів судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду Рівненської області апеляційну скаргу задовольнила частково.

Рішення Рівненського міського суду Рівненської області від 14 грудня 2016 року в частині стягнення з колишнього чиновника на користь комунального підприємства «Автобаза» Рівненської обласної ради 106 097 грн. 91 коп. упущеної вигоди, завданої пошкодженням автомобіля «Шкода Супер Б», скасовано. У задоволенні позову у цій частині відмовлено.

В іншому рішення залишено без змін, - інформує прес-служба  Апеляційного суду Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень