Суд відмовився штрафували ресторан за порушення карантину вихідного дня

Заклад у центрі Львова працював у вихідні

Галицький районний суд Львова скасував протокол про накладення штрафу на заклад  Celentano Ristorante у центрі Львова, який приймав відвідувачів під час карантину вихідного дня. Після рішення уряду про закриття усіх ресторанів, розважальних закладів та більшості магазинів на вихідні частина львівських рестораторів організували акцію протесту та заявили, що прийматимуть відвідувачів, - повідомляє ЗАХІД.НЕТ.

14 листопада, у перший день карантину вихідного дня, ресторан обслуговував відвідувачів. Поліцейські склали на адміністраторку протокол через порушення карантину. Вона не прийшла на судове засідання, однак надіслала свої письмові пояснення, що вона є найманою працівницею та не може визначати час роботи закладу, а також, що адмінпротокол щодо неї складений з порушеннями. Тому вона просила суд закрити справу.

Суд зазначає, що у складеному протоколі не вказано, яку саме статтю закону «Про захист населення від інфекційних хвороб» порушила адміністраторка. Також у документі немає даних про свідків правопорушення, їхніх письмових пояснень, відсутні також будь-які інші докази (фото, відео правопорушення). Суд погодився з тим, що найманий працівник не є суб’єктом цього правопорушення, а тому не має платити штраф.

Суддя закрив провадження через відсутність складу адмінправопорушення. Постанова може бути оскаржена.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень