Стало відомо про локдаун на Рівненщині. В ОП висловились, у «білому домі» - теж (ФОТО)

Ми у межах червоних ліній, які окреслив уряд (с)

Фото ілюстративне. Джерело - Известия.

Влада України на нараді в понеділок, 30 листопада, визначиться щодо доцільності запровадження повного локдауну на новорічні свята. Про це повідомляють «Факти».

Представники Кабінету міністрів, відповідальні за боротьбу з Covid-19, зокрема делегати від МОЗ, Міністерства розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства, МВС, а також Ради національної безпеки й оборони зберуться на нараду, щоб дати прогнози розвитку епідемічної ситуації та визначитися, чи потрібно вводити в Україні повний локдаун і коли.

Про результати наради повідомлять заздалегідь, щоб люди підготувалися з точки зору економіки та надання послуг населенню.

– Нам треба визначитися з реалістичними прогнозами, щоб зрозуміти, чи витримає навантаження наша медична система і наша економіка.

 

Ми розробили економічну програму допомоги, постійно вдосконалюємо систему охорони здоров’я.

 

Треба, щоб і бізнес, і люди були готові, якщо уряд вважатиме, що жорсткого карантину не уникнути, – зазначив Зеленський на нараді.

Сергій Подолін

Тим часом в Рівненській ОДА жодних конкретних дат не називають. Кажуть, чекають рішення зі столиці.

- Нині ми чекаємо інформації зі столиці. Рівненщина не вводить локдаун самостійно. Це рішення ухвалює державна комісія з питань ТЕБ та НС.

 

Поки що ми інформовані, що найближчим часом не будуть вводити локдаун.

 

Єдине, що ми вимушені оперативно реагувати на вказівки МОЗу. Кінець грудня та початок січня, очевидно тоді будуть вводитися обмеження, щоб не було скупчення людей.

 

Сьогодні ми працюємо в тих червоних лініях, які нам окреслив український уряд. Кожен повинен берегтися, менше ходити у людні місця, особливо старші люди, - повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Нагадаємо, уряд розглядає варіант інтелектуального локдауну.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень