Уряд розглядає варіант «інтелектуального локдауну»

Ймовірність посилення карантину оцінюють в 90%

Уряд розглядає варіант «інтелектуального локдауну» в Україні. Він дозволить не запроваджувати ті ж жорсткі обмеження, що й навесні, по всій країні.

Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» розповів голова фракції «Слуга народу» у Верховній раді Давид Арахамія, пише РБК-Україна.

Народний депутат оцінив ймовірність посилення карантину в 90%, але зазначив, що нові заходи можуть відрізнятися від локдауну, який Кабінет міністрів запроваджував навесні.

- Уряд заявляє про певний інтелектуальний локдаун.

 

Тобто не той повний локдаун, який був навесні, а такий скоригований на реалії в кожному регіоні, в тому числі громадський транспорт і так далі, - сказав Арахамія.

Також депутат підкреслив, що в період свят наприкінці грудня - на початку січня буде доцільно зупинити громадський транспорт. І це буде не так болісно для країни і економіки, якщо цю міру запровадити до свят.

- Якщо це відбудеться, наприклад, 27 грудня, то загалом ця проблема знімається як така.

 

З точки зору наслідків і незручностей для людей – звичайно, це зіпсує новорічні свята, але зате це не так сильно вдарить по економіці, - зазначив Арахамія.

Зауважимо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що в Україні точно не буде локдауну з наступного тижня. Перелік обмежень при суворому карантині ще розробляють.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень