Суд узаконив скандальне будівництво у Рівному: ДАБІ подаватиме апеляцію

Там, де вмер будівельник і причетний депутат

Керівник Державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівному Ігор Мічуда прокоментував ситуацію щодо судової тяганини, пов'язаної з недобудовою на Київській, 67. Нагадаємо, що фірма-забудовник "Апартамент-буд" оскаржила рішення ДАБІ через суд.

Раніше інспекція визнала будівництво незаконним. Там хочуть звести житлову багатоповерхівку, однак місце для цього категорично не підходить. Тож через суд "Апартмент-буд" вирішила узаконити свої роботи, а на останньому засіданні суддя адмінстративного окружного суду Катерина Недашківська, попри доводи представників Дергеокадастру та ДАБІ, що житловий будинок там зводити не можна, ухвалила рішення на користь забудовника. 

Ось що написав з цього приводу керівник ДАБІ у Рівному Ігор Мічуда в спільноті Рівненщина політична:

Фактично рішенням суду узаконено будівництво, що здійснюється на підставі проекту, що не може вважатися належно затвердженим, оскільки, як вказано представником місцевої архітектури та листом голови м.Рівне, для проектування такого об’єкту потрібно було отримати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки.

 

Мені вбачається в таких рішеннях бажання нічого не змінювати в цій країні, не дивлячись на Закон, а підтверджувати тільки вислови "все вирішується".

 

Справи не закриті, попереду ще апеляції та спори, тільки вони будуть проходити вже не на Рівненській землі і відразу буде видно, як працює правосуддя - "вибірково" чи всюди однаково.

 

Хоча, з іншої сторони, роботодавець (забудовник) всіх забезпечив достойною оплатою праці, можна на це дивитись і в такому світлі. Обов’язково будемо подавати апеляцію.

Повний текст коментаря можете прочитати тут. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень