Львівський нардеп вимагає перевірки документів фірми, на будівництві якої у Рівному зник будівельник

Він просить перевірити обставини видачі ліцензії на будівельну діяльність рівненській фірмі "Спецрембуд"

Олександр Бабат

Фірма "Спецрембуд"  зводила будинок на вулиці Київській, 67 у Рівному біля торгового центру "Арена". Торік на цьому будівництві зник будівельник. Згодом його тіло знайшли у лісі. Розгорівся скандал. Тим паче, що це будівництво пов'язували з іменем депутата міськради Рівного Олександра Бабата. Зокрема з фірмою "Апартаментбуд", яка, за неофіційною інформацією, була зареєстрована на матір депутата. 

Тоді поліція Рівненщини відкрила чотири кримінальні провадження за статтями Кримінального кодексу "Умисне убивство", "Порушення вимог законодавства про охорону праці", "Приховування злочину", "Ненадання допомоги особі, яка перебуває у небезпечному для життя стані". Сайт Радіо Трек писав про це у публікації У приховуванні тіла рівненського будівельника підозрюють його колег та Сорок свідків опитано у справі про смерть будівельника у Рівному

Незважаючи на це,

фірма "Спецрембуд" 15 лютого цього року якимось чином змогла отримати ліцензію на будівельну діяльність. Адже досі її не мала.

Тож депутат Верховної Ради Остап Єднак, що з міста Броди на Львівщині, учора звернувся до голови Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) України Олексія Кудрявцева з проханням

провести службове розслідування щодо обставин видачі ліцензії на будівництво "Спецрембуду" та перевірити достовірність документів, які фірма подала для її отримання. 

До речі, ліцензія "Спецрембуду" підписана першим заступником голови ДАБІ України Валерієм Філончуком. 

Звернення нардепа Остапа Єднака до голови ДАБІ УКраїни у соцмережі Фейсбук розмістив громадський активіст з Рівного Юрій Дюг: 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Бабат
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень