Сучасна класика: три аромати які підкорили світ 

Свого часу новаторські й незвичні аромати сьогодні стали улюбленцями жінок 

Byredo, Blanche

Універсальний, ненав'язливий, нейтральний, але водночас сучасний та лаконічний аромат пасує чи не кожній жінці.  цей той самий особливий аромат чистоти на кожен день.  Легкий квітковий шлейф і ноти, які нагадують свіжу постіль – найкращий вибір на сьогодні. 

Le Labo, Santal 33

Повірте, вполювати його у магазинах дуже не просто - дуже швидко розкуповують. Цей запах створює  енергетику елегантної жінки. Спочатку він видається дуже специфічним, адже в основі композиції сандал. Однак його  відтіняють ноти шкіри, сухого папірусу, хвойного кедра, квітів ірису й фіалки у поєднанні з кардамоном та амбри.

Gucci, Bloom

Цей аромат неможливо забути. Квітковий і гіпнотичний з нотами жасмину та туберози огортають квітковою атмосферою. Й хоча деякі сприймають аромат як доволі провокативний, він продовжує мати шалену популярність.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень