У Рівному 2 дні можна буде помити машину БЕЗПЛАТНО (ЯВКИ/ПАРОЛІ)

Тільки 18 й 19 березня

Інноваційну автомийку «STATUS» відкриють у Рівному на Млинівській, 30, в районі авторинку.

Нова мийка – це, без перебільшень, те, що треба автомобілістам. Адже власники автомийки детально вивчають потреби своїх потенційних клієнтів та опираються, в першу чергу, на побажання людей. 

Мийка «STATUS» має високоякісне італійське обладнання та сертифіковану автохімію, яка професійно очистить автівку та при цьому не пошкодить лакофарбове покриття. До речі, піна на автомийці кольорова і при цьому безпечна

На мийці встановили 7 постів, тобто одночасно, без довгих черг, можуть митися відразу 7 автівок. Крім того, буде 6 порохотягів (для прибирання салону автівки), скористатися якими можна буде безплатно.

Ціни на новій автомийці доступні. Опитування показало, що середній чек на таких мийках становить лише 70-100 грн. До речі, з нагоди відкриття автомийки, 18-19 березня можна буде безплатно помити своє авто.

Клієнти, які мають карту «STATUS», отримують ще й бонус – +20% за кожне поповнення карти.

Наприклад, якщо карту поповнити на 1000 грн, то 200 грн буде у подарунок. І так при кожному поповненні.

Розраховуватися на мийці, за потреби, можна буде з допомогою PayPass, а у майбутньому доступною для розрахунку стане й криптовалюта. Про це повідомив менеджер по розвитку Петро Костюк.

Варто зауважити, що на території автомийки є кав’ярня, великі чоловічі та жіночі вбиральні. А згодом з’являться і дитячі гірки, аби дітям було не нудно чекати, доки батьки помиють авто.

Для зручності автомобілістів на мийці буде також апарат для бахіл, аби під час миття автомобіля клієнти не намочили й не пошкодили своє взуття. А через деякий час рівнянам взагалі не доведеться самостійно мити своє авто. На мийці планують запустити послугу з ручного миття, коли можна буде залишити автівку і машину помиє спеціаліст.

До речі, у Рівному є ще одна автомийка «STATUS». Вона розташована та вулиці Сердечній (колишня Менделєєва), 15 (АЗС WOG). З опитувань відомо, що клієнти задоволені якістю надання послуг і вважають її найкращою автомийкою у Рівному.

* - на правах реклами 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень