У центрі Рівного підприємці замінять фасадні вивіски закладів, які встановили з порушеннями (ФОТО)

До кінця березня

Орендарям старовинного будинку у центрі Рівного дали 20 днів на заміну вивісок. Йдеться про будівлю на вулиці Соборній 19/21, де замість магазину «Бахус» облаштовують нову аптеку «Подорожник».

Фасадну вивіску закладу, як і багато інших на будівлі, встановили з порушеннями. Ще більшого резонансу ця подія викликала й тому, що орендар пошкодив фасад будинку. Про це Радіо Трек повідомила голова тимчасової контрольної комісії з упорядкування вивісок Анастасія Кулакевич.

За її словами, міська рада дала орендарям час за заміну вивісок до 27 березня. Варто зауважити, що деякі з підприємців вже давно хотіли замінити свої вивіски, тож суперечити владі орендарі не стали.

Анастасія Кулакевич також нагадала, що ще у 2018 році міська рада затвердила Порядок розміщення вивісок у Рівному. Тоді підприємцям дали пів року на те, що замінити вивіски. Однак багато хто цього не зробив. Йдеться не лише про будинок на вулиці Соборній.

Загалом у Рівному є багато закладів, вивіски яких облаштовані з порушеннями. З ними також працюватимуть.

Зокрема, у департаменті муніципальної варти є спеціальний відділ благоустрою, працівники якого, серед іншого, займаються і контролем рекламних вивісок.

У пресслужбі департаменту нам повідомили, що інспектори виписують приписи багатьом підприємцям. Згідно з приписом власник магазину чи іншого закладу має 10 днів на демонтаж вивіски.  Якщо ж підприємець демонтував вивіску самотужки, на нього можуть скласти адміністративний протокол та накласти штраф у розмірі від 340 гривень до понад 1000 гривень. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень