Субсидії виплачуватимуть по-новому. В першу чергу у постраждалих від війни регіонах

Щонайменше мільйон людей уже отримали виплати

Мінсоцполітики впровадили централізований механізм нарахування та виплати соціальної допомоги, пільг та субсидій. Наразі  виплати профінансовано понад 1 мільйону осіб із найбільш постраждалих від війни регіонів.

Для людей з регіонів, де через бойові дії не працюють органи соціального захисту та відповідно не можуть нарахувати та профінансувати передбачені законодавством допомоги, пільги та субсидії, ми здійснюємо це централізовано.

 

Люди отримують кошти на свої банківські картки, а ті, хто отримував через Укрпошту – готівкою через будь-яке відділення Ощадбанку чи Укрпошти. Впровадження такого механізму в умовах воєнного стану дозволило забезпечити виплати понад 1 мільйону осіб із найбільш постраждалих територій.

 

Зокрема, 256 тисячам людей таким чином нараховано та профінансовано виплати різних видів соціальної допомоги, а 800 тисячам одержувачів нараховано та профінансовано субсидії та пільги на оплату житлово-комунальних послуг», – каже міністерка соціальної політики Марина Лазебна.

Під час воєнного стану Міністерство соціальної політики профінансувало 100% виплат субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

У квітні на це виділили 5,7 мільярда гривень на 3,8 мільйона одержувачів. Також за квітень профінансовано виплату 100% призначеної соціальної допомоги на суму 5,3 мільярда гривень для близько 2,3 мільйона одержувачів.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень