Повертати надлишки субсидії чи пільг не треба

Оновлювати документи доведеться дещо згодом

У населених пунктах де тривають активні бойові дії та не працюють соцслужби, державні виплати продовжать нараховувати без переоформлення документів.

Крім цього, зазначають у Міністерстві соціальної політики України, зайві суми державної соціальної допомоги та пільг, які виплачуються під час воєнного стану, не потрібно буде повертати.

Йдеться про випадки, коли змінюються розмір доходу або інші обставини (наприклад, від’їзд членів сім’ї), що могло б призвести до зменшення раніше призначених розмірів соціальної допомоги, пільг та субсидій.

Проведення перерахунку та повернення відповідних виплат після припинення терміну дії воєнного стану рішенням уряду не передбачено, – повідомляє пресслужба міністерства.

Після закінчення воєнного стану одержувачі державної допомоги та пільг мають протягом одного місяця оновити документи. Це необхідно для того, щоб надалі отримувати допомогу та пільги.

Джерело: На пенсії 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень