Стильний ґенделик вимагають знести своїми руками в м. Рівне (3 ФОТО)

До 30 квітня

Колізія довкола нового кіоску на місці колишніх ґенделиків по вул. С. Крушельницької стала вчора предметом обговорення в соцмережах міста.

Наш кореспондент вийшов на місце і побачив достатньо стильну споруду.

Дехто не виключає, що в цьому ґенделику мала бути "Рюмочна"

Вона закрита.

На дверях висить документ за вчорашнім числом (15 квітня 2019р.) ось такого змісту:

АКТ 3/7

Комісія в складі: головного спеціаліста управління містобудування та архітектури Зількової Р(?) Д, головного спеціаліста управління житлово-комунального господарства Міцкевича С.В. головного спеціаліста управління торгівлі громадського харчування та побутового обслуговування Сварид Н.В. зобов’язує Вас

в строк до «30»-го квітня 2019 року виконати роботи по демонтажу самочинно-встановленої тимчасової споруди на вул. С. Крушельницької (біля будинку №75) в м. Рівному та привести благоустрій прилеглої території до попереднього стану.

В разі невиконання демонтажу вказаної споруди в добровільному порядку у визначені терміни, матеріали по згаданій споруді будуть розглянуті комісією з питань звільнення території міста Рівного від незаконного встановлених тимчасових споруд, створеної розпорядженням міського голови від 04.06.2013 №403-р «Про створення комісії» відповідно до рішення Рівненської міської ради від 02.04.2013 №2873 «Про затвердження Порядку демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд на території Рівного» Тимчасова споруда закрита.

Власник відсутній

Акт накладено на тимчасову споруду.

Зроблено фото

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень