Стихія з іншого боку Чорного моря: на турецькому узбережжі гинуть люди (ФОТО/ВІДЕО)

Там почалися сильні повені. А з іншого боку країни – масштабні пожежі

Доки на півдні країни вирують лісові пожежі, північ – затоплює. Раптові повені на чорноморському узбережжі Туреччини вже забрали життя щонайменше 38 людей.

Там розгорнули пошукову та рятувальну операції, повідомляє BBC-Україна.

Найбільше від «великої води» постраждала провінція Кастамону – це регіон, що розташований на південь від Криму. Там фіксують найбільшу кількість жертв – загалом 32 людини. Ще шість загиблих - у сусідньому місті Сіноп.

Крім того, багато людей вважаються зниклими, однак про яку саме кількість йдеться – турецька влада не уточнює.

Через повінь, яку викликали зливи, зруйновано багато будинків та мостів, а вулиці в містах зараз загороджені знесеними течією машинами та електроопорами.

Варто додати, що лісові пожежі, які вирують у 53 з 81 провінції Туреччини, забрали життя щонайменше 8 людей та знищили понад 65 тис. га орних земель і кілька тисяч голів худоби та птиці, а ще – близько 100 тис. га місцевих лісів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень