Хочете відпочити «дешево і сердито»? ТОП-4 максимально бюджетних курорти України (ФОТО)

Відпочинок біля моря всього за 100 грн/добу – це реально

Чимало українців відчувають деякі труднощі з фінансами і воліють заощадити на літньому відпочинку. Лишатися без моря не хочеться, а летіти за кордон – надто дорого. Не набагато дешевший відпочинок і в нашій Одесі, тож люди шукають інші – однак перевірені – варіанти. І такі варіанти реально є ????

Виявляється, навіть у липні можна відшукати кімнати для ночівлі за ціною від 70 до 100 грн з людини.

 

Зазвичай це апартаменти з радянським інтер'єром і без будь-яких комфортних побутових умов. Але й тут між різними варіантами велика різниця.

Детальніше про це розповідає OBOZREVATEL ????????

✅ 1️⃣ Арабатська стрілка. До 100 грн за ніч

Житло для найдешевшого відпочинку біля моря можна відшукати на Арабатській стрілці, де є кемпінги, дерев'яні будиночки-бунгало і навіть намети.

Відпочинок, наприклад, у наметах на Арабатській стрілці обійдеться всього у 50-60 грн з людини, якщо встановлювати його на спеціально обладнаній базі.

Якщо ж це автокемпінг, то вартість складе 200 грн з компанії. Зазвичай у цю ціну входить літній душ, іноді можна відшукати кемпінг навіть зі спільним душем, де є гаряча вода. Також облаштований спільний туалет, пляж, стоянка для авто.

За 80-100 грн з людини можна винайняти житло у приватному секторі або в бунгало. Останні – це дерев'яні будиночки на 2-3 кімнати, душ і туалет на вулиці, спільна кухня або в будиночку, або одна на все бунгало. Холодильник може бути в кімнаті або ж так само один на декілька кімнат.

Можна й зовсім нічого не платити за «дах над головою», якщо вирушити у подорож із власним наметом. Тоді його треба буде встановлювати далеко від населених пунктів і баз відпочинку. Щоправда, по воду тоді доведеться ходити до найближчого села.

❌ Є і мінуси відпочинку на Арабатській стрілці.

Це і пекуче сонце, і складнощі пошуку дерев для тіні, і медузи, які можуть вжалити вас у морі недалеко від берега. А ще там водяться змії, зокрема й отруйні.

✅ 2️⃣ Залізний Порт. Від 90 грн за ніч

Відпочити недорого можна і в інших куточках Херсонської області. Одним із популярних місць є Залізний Порт, де можна переночувати всього за 90 грн.

Звичайно, це буде не готель, а приватний будинок.

Багато місцевих жителів на своїх територіях облаштовують прибудови, в яких здають невеликі кімнати на 2-6 осіб. Деякі навіть пропонують помитися (щоправда, на вулиці) і запевняють, що є Wi-Fi. Кімнати можуть бути без вікон, зате в дворі є мангал і альтанка.

Замість кондиціонера за таку ціну у вас буде вентилятор, спільний туалет і душ, старенькі ліжка чи дивани для спання і, можливо, килим на стіні. На спільній кухні буде холодильник, а телевізор може виявитися, наприклад, в альтанці.

Крім того, до моря доведеться йти хвилин 20-30, однак дорогою обов'язково буде базар, де можна затоваритися свіжими овочами й фруктами.

Щодо самих пляжів у Залізному Порту, то вони, звісно, могли б бути кращими. Там не завжди добре прибирають і не завжди підвозять чистий пісок, пише OBOZREVATEL.

✅ 3️⃣ Лазурне. Від 70 грн з людини

Дешево відпочити можна і в Лазурному – на ще одному курорті Херсонщини можна відшукати кімнати, які здають за 70-90 грн із людини. Це теж приватний сектор.

Рукомийники та кухня – у дворі на свіжому повітрі.

Зі зручностей: літній душ, де вода нагрівається сонячним теплом, а туалет один на кілька кімнат. Господарі обіцяють Wi-Fi, телевізор в альтанці та мангал. З меблів у кімнатках – ліжка або дивани, є вішалка для одягу, тумбочка.

✅ 4️⃣ Бердянськ. Від 70 до 100 грн за добу

Дешевий варіант для відпочинку біля Азовського моря можна знайти у Бердянську Запорізької області.

Наприклад, у районі під назвою Колонія здають кімнати в приватному секторі за 70 грн з людини. Душ, туалет, кухня – все на подвір’ї. У маленькій кімнатці всього два ліжка.

Зате до моря – усього 5 хв.

За 80-100 грн здають кімнати і в інших районах Бердянська. Душ, туалет, кухня з холодильником – також у дворі. Кімнатки маленькі, ліжка теж невеликі. Однак для бюджетного відпочинку – стерпно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень