Стати пожежником можна не покидаючи роботи: на Рівненщині навчають добровольців (ФОТО)

З польською поміччю

Напередодні на території аварійно-рятувальної частини ДСНС Рівненщини розпочалися теоретичні та практичні заняття з групою 36-ти добровольців-вогнеборців, яких відібрали з трьох селищних рад Рівненської області, а саме: Рівненського району з сіл Велика Омеляна і Біла Криниця та села Бугрин Гощанського району.

Варто додати, що це стартував вже другий етап з реалізації програми «Польська допомога» у проекті «Підтримка процесу організації українського рятувального волонтаріату з метою підвищення рівня безпеки місцевого населення Рівненщини».

Проект співфінансований Міністерством закордонних справ Республіки Польща. На першому етапі рівненські добровольці проходили дванадцятиденне навчання на базі навчального комплексу спілки Добровільної пожежної охорони біля міста Закопане, що у Польщі.

Добровольців навчатимуть фахівці пожежно-рятувальної справи з братньої Польщі. Зокрема читатиметься теоретичний курс лекцій з будови пожежних автомобілів, тактико-технічних характеристик пожежно-рятувальної техніки і обладнання, домедичної та психологічної підготовки.

Також буде і практичний курс, де у наближених до реальних умов відпрацьовуватимуться ввідні з гасіння умовної пожежі та ліквідації дорожньо-транспортної пригоди. По завершенню навчання усі учасники отримують свідоцтва про закінчення курсів за вище вказаною програмою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень