На Березнівщині горів магазин

Пожежа сталася цієї ночі

2 лютого о 03:54 до Служби порятунку Березнівського району надійшло повідомлення про пожежу в продуктовому магазині села Городище. До місця виклику відразу виїхав черговий караул вогнеборців 9-ї державної пожежно-рятувальної частини з районного центру. По прибуттю рятувальники з'ясували, що будівля магазину була майже вся охоплена полум’ям, це свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу.

Провівши розвідку, працівники ДСНС відразу подали на ліквідацію пожежі водяні стволи, а також викликали на підмогу колег-рятувальників державного пожежно-рятувального поста села Моквин.

Завдяки чітким та оперативним діям бійців Держслужби з НС о 05:05 пожежу було локалізовано, а о 06:50 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття, перекриття продуктового магазину та товар в приміщенні. Причину виникнення пожежі наразі встановлюють фахівці поліції та ДСНС.

Про це повідомили з ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень