Старша донька Білла Гейтса показала своє розкішне весілля (ФОТО)

Для урочистості наречена мала дві шикарні сукні

Старша донька всесвітньовідомого мільярдера Білла Гейтса – Дженніфер 16-го жовтня вийшла заміж за 30-річного єгипетського мільйонера і спортсмена Наєля Нассара

Останні півтора року вони були заручені.

Щасливу подію відсвяткували на фермі в окрузі Вестчестер, що в штаті Нью-Йорк. Перед цим пара пройшла весільну церемонію за традицією Ісламу.

За повідомленням джерел Fox Business, урочистість обійшлося Гейтсам «щонайменше» у $2 000 000.

Наречена вигуляла дві розкішні сукні від Vera Wang, прикрашені французьким мереживом. Наєль зупинився на класичному смокінгу від Armani, зазначає Vogue.

Як зізналася Дженніфер, планувати весілля в той час, як вона завершує навчання на лікарку, а Наєль готується до Олімпійських ігор, стало завданням не з простих, але вони впоралися. Одним із пріоритетів пари стала безпека для здоров'я всіх присутніх на святі.

Ось чому ми вирішили, що всі гості мають бути повністю вакциновані та отримати негативний результат тесту перед весіллям. Також ми подбали про те, щоби в доступі були маски.

 

Нам неймовірно пощастило, що ми змогли безпечно зібратися з тими, кого любимо. Знаємо, що не всім так щастить, особливо тоді, коли пандемія продовжує руйнувати спільноти в США та по всьому світі, - зазначила Гейтс.

Як пише New York Post, масштабна підготовка до весілля Гейтс в останні кілька тижнів велася цілодобово:

ідилічна кінна ферма змінилася до невпізнання, перетворившись на гламурну локацію. Зокрема було зведено скляні павільйони та напівкруглу сцену. Не забули молодята та організатори й про таку важливу деталь, як пересувні туалетні кабінки, які розмістили на території.

До слова, за словами однієї з сусідок Дженніфер, спершу місцеві були не в захваті від усієї цієї метушні, вантажівок, що сновигали туди-сюди тощо. Але донька мільярдера з нареченим знайшли вихід. Пара розіслала сусідам приємні презенти: пляшки хорошого вина, ваучери на похід до ресторану та листівки з вибаченнями, де чемно попросили «потерпіти їх» деякий час.

Ферму, де святкували весілля, Білл придбав для доньки в 2018-му році за $15,8 мільйона

Як відомо, батьки Дженніфер, Білл та Мелінда у травні оголосили, що розлучаються після 27 років шлюбу. Але це не завадило їм відвідати весілля дочки та навіть удвох відвести її до вівтаря.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень