Жінка ледь не скасувала весілля через невдалий розіграш від нареченого (ФОТО)

Наречений вирішив оригінальне щось утнути перед самим весіллям

Наречений вирішив оригінально розіграти свою дівчину за кілька годин до весілля. Вона такий жарт не оцінила, адже думала, що хлопець потрапив в лікарню.

Цю історію блогерка на ім’я Бріджит розповіла у своєму тіктоці. Все почалося о 3 ночі: вона отримала від нареченого Дрю повідомлення, яке просто її шокувало. Там йшлося, що хлопця терміново забрали в лікарню, бо в нього сталося зневоднення.

Парамедики сказали, що в нього зневоднення, і повідомили, що ми зможемо навідатися до нього зранку, якщо крапельниця допоможе. Батьки вже тут, але лікарі сказали, що його мають виписати до 11 ранку, – йшлося у повідомленні.

Дівчина дуже розгубилася: її майбутній чоловік лежить в лікарні, а весілля вже на носі.

Бріджит витратила 2 години на те, щоб попередити усіх гостей. Та як виявилося – наречений просто розіграв свою кохану.

В цей день наречений святкував останній день холостяцького життя й  вирішив зробити щось оригінальне. Під час прогулянки він побачив запарковану машину швидкої допомоги й попросив у водіїв сфотографуватися всередині.

Він одразу забув про розіграш і спокійно пішов спати, поки наречена займалася організаційними питаннями. Хоч дівчина дуже розізлилась через цю ситуацію, весілля таки не перенесли і вони змогли вчасно одружитися, - пише «24 канал»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень