Від чого справді краще відмовитися на весіллі. Не тільки заради економії

Деякі дрібниці уже реально застаріли

Серпень й вересень - період весіль. Молодята обирають цю пору року, адже уже не надто спекотно, втім погода дозволяє обирати легке вбрання. Та й природа щедра на кольори та наїдки для столу. Саме зараз чимало молодят мають клопіт з останніми приготуваннями до вечірки.

Тим часом видання 24 канал.life наводить перелік речей, від яких варто відмовитися. Це дійсно осучаснить підхід до святкування весілля й допоможе заощадити.

Картки з іменами гостей

Можна сміливо відмовитися від такої дрібниці. Щоправда, коли весілля заплановане велелюдне, то нареченим доведеться викласти ще додаткову суму коштів суто за папірці з іменем, зазначає церемоніймейстер Артем Ломаз.

Натомість можна на вході до зали встановити декорований перелік гостей з картою місць. Кожен на вході побачить, за яким столиком йому сидіти й хто складатиме йому компанію.

Феєрверки

Феєрверками полюбляють завершувати будь-яке свято, але досвідчені організатори запевняють, що по факту – це гроші на вітер.

- Феєрверки занадто гучні й забруднюють повітря, можуть завдати шкоди місцевому середовищу та потурбувати тварин, - каже Ломаз.

Як альтернативу гостям  можна роздати неонові палички або ж бенгальські вогні, дотримуючись правил безпеки. Яскравості точно не бракуватиме.

 

Величезний весільний торт

На громіздкі багатоярусні торти з прикрасами наречені викидають купу коштів. При цьому часто на весіллі немає стільки гостей, які могли б цей торт з'їсти. Молодята продовжують замовляти торти, тому що так заведено. Втім, весільна організаторка Ліндсі Нікель вважає, що краще замовити невеликий торт, який відразу можна розрізати на шматочки для всіх гостей.

А ще зручніше – роздати всім тістечка чи інші десерти.

Бонбоньєрки для гостей

Маленькі подарунки для гостей, які ще називають бонбоньєрками – це своєрідний спосіб подякувати усім присутнім за те, що вони завітали на свято. Проте за особистими спостереженнями Ліндсі Нікель, більшість гостей відмовляються від таких сувенірів, символічних статуеток або забувають їх на весіллі. І знову – зайві витрати.

Якщо вам все ж хочеться якось віддячити гостям, то обирайте практичні подарунки, наприклад шоколад.

Багато тостів

Тут вже йдеться не про економію, а про настрій усіх присутніх на весіллі. Багато тостів та довгі промови просто втомлюють та усім стає нудно. 

- Принаймні половина ваших гостей не знатимуть один одного, а це означає, що довгі особисті промови ніхто не оцінить", – каже весільна організаторка Кейт Віллардс.

На її думку, тост має тривати не більше ніж 3 хвилини і найкраще, щоб його промовляли батьки або інші старші члени родини.

За матеріалами 24 канал.life



Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень