Спортивний фестиваль відбувся на Сарненщині (ФОТО)

Діти з Федорівської ЗОШ І-ІІ ступенів, що в Сарненському районі, взяли участь у фестивалі здорового способу життя, який для них провів «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».

Протягом першого семестру поточного навчального року діти продемонстрували дуже хороший результат в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2016», де в своїй категорії, серед шкіл І-ІІ ступенів, посіли перше місце, за що були не лише нагородженні цінними призами, а й отримали можливість взяти участь у цікавих змаганнях від організаторів. Цього разу звичні спортивні конкурси набули дещо іншого масштабу - змагатися у швидкості і вправності володіння спортивним інвентарем треба було на відкритому повітрі.

Вже звичний «Фітбол» доповнили зимові дисципліни «Хокей», «Бобслей» та «Лижі». Це все викликало неабияку зацікавленість, тому попри певні труднощі під час виконання, всі команди зуміли дістатися фінішу і навіть продемонструвати хороші результати.

В загальному підсумку різниця між першим і останнім місцем була мінімальною - з різницею в лічені секунди своїх товаришів випередила команда «Альфа», «Олімпійці», стали другими, а «Піратам» дісталася третя сходинка п’єдесталу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень