Рівненщина серед лідерів в Україні щодо влаштування дітей у сім’ї

Впродовж минулого року 234 дитини-сироти та позбавлені батьківського піклування знайшли нові родини

Як повідомляє начальник служби у справах дітей ОДА Віктор Марчук, 20 дітей усиновили, 183 передали під опіку або ж піклування, 31 влаштували до дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей.

За його словами, здебільшого впродовж року усиновлювали дітей шкільного віку. Є випадки взяття на виховання й сімейні групи дітей. Так, дві сім’ї усиновили по дві дитини, які перебувають у родинних стосунках. 

Нині на Рівненщині зареєстровано 1798 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 95% цих дітей виховується у сім’ях. Серед лідерів у цьому – Рівненський, Дубенський та Дубровицький райони. Разом з тим, показник Рівненщини щодо влаштування дітей у сім’ї – один з найвищих в Україні, - переконує Віктор Марчук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень