На Рівненщині чадним газом отруїлася родина (ФОТО)

Судячи з обговорення сарненчан - пожежа трапилася у багатоповерхівці райцентру

У помешканні, за даними місцевих жителів, було п'ятеро дітей.

Всі вони у задовільному стані у лікарні з діагнозом - отуєння продуктами горіння.

 

 
 

Вадим Хохловський-Кузака Вадим Хохловський-Кузака

Діти перебувають в лікарні, стан задовільний, відпочивають.
 
Алёна Кульчинская Алёна Кульчинская
Мг, якщо б в тій родині менше бухали і курила такого б не було! Діток шкода,особливо саму старшеньку дівчинку якій доречі 9! І яка забрала свого маленького братика Владіка якому 9 місяців і заховалася, дітей завезли в лікарню, а ціх безвітповідальних батьків до поліції. Хай тільки з дітками буде все добре вони ще такі маленькі . А батьків потрібно позбавити батьківських прав!!!!!!
 
Nika Gromova Nika Gromova
була свідком цієї події з самого початку....почалося все з того що діти підпалили шафу,батьки знаходилися в квартирі в нетверезому стані.маму вивели вже з квартири після приїзду поліції...,а батька ще пізніше...відразу трьох діток було виведено на подвір'я а дитинку якій було менше року без свідомості забрала швидка.На щастя дітки і дорослі живі.Дякуючи нашим пожежним пожежу було ліквідовано
 
Саша Денисовець Саша Денисовець
Все супер) Дітки гарненько всі разом сплять. Пустили навіть в палату побачити їх. Дівчатка, які відізвалися на мою пропозицію, Ваших слів їм не передав бо всі гарненько спали. Ми не перші, не байдужі люди їм уже теж речей принесли. Надіюся у них все буде добре. Мед. персонал дуже приємний. Матір хотіли б дуже побачити (мед персонал)... по мед препаратах сказали зараз нічого не потрібно, може завтра. Вдячний всім хто був не байдужий. Якщо ще щось захоче їм передати, напишу де їх знайти. Всім дякую.
 
Небайдужі сарненчани сьогодні о 21.00 зібралися біля Саммаркету, щоб віднести постраждалим дітям передачу та одяг у лікарню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень