З’явилося відео, як на Рівненщині горів ресторан «Мисливець» (ФОТО, ВІДЕО)

Повідомлення про пожежу надійшло вчора о 18:10

На ліквідацію пожежі прибули вогнеборці з Дубно, Млинова та Рівного. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів значна частина покрівлі була охоплена сильним полум’ям, що свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. На щастя, жертв та потерпілих на місці пожежі не виявлено.

Вогнеборці швидко провели бойове розгортання та подали на гасіння пожежі по усьому периметру сім водяних стволів. Через сильне задимлення бійці ДСНС працювали в апаратах захисту органів зору та дихання. Також ускладнювало роботу пожежно-рятувальних відділень дуже висока температура, що виділялася від полум’ям та сильний вітер, який роздмухував вогонь. О 20:10 пожежа площею 120 кв.м. була локалізована. Загалом до ліквідації пожежі були залучені 22 чоловіка особового складу рятувальників та 6 одиниць спецтехніки. Причина пожежі встановлюється.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень