У мережі оприлюднили фото занедбаної рівненської школи (ФОТО)

Зокрема, у соцмережу їх виклав депутат Рівнеради Микола Бляшин

Нагадаємо, вчора будівля школи, що вже не експлуатується горіла.

Випадковість чи ні, але 8 грудня на засіданні бюджетної комісії розглядали проект рішення про продаж приміщень старої ЗОШ № 14 в мікрорайоні Басів Кут.

Фото супроводжує текст:

Вся громада її будувала, тут сиділо за партою не одне покоління волелюбних басівкутців, вона перестояла дві війни, німецькі бомби ранили її стіни...
Школа переїхала в нову будівлю в 2011 році і зараз, за 5 років, 100 річна школа виглядає ніби після війни.

Яка доля чекає на неї залежить і від нас.

 

Депутатський пост викликав різну реакцію:

Галина Гулюк Ну яка ж історія в старій будівлі,схожій на хлів?Сучасні діти мають бути в сучасних школах обо садочках,а не вкритих столітньою цвіллю стінах.Яка громада оплатила це "столітнє" будівництво.Я -за збереження історії,але це вже крайнорщі.Боротьба за ласий шматок землі-ось в це я повірю.

Микола Бляшин Пані Галина, мова не йде про повернення в минуле, в цьому випадку мова йде про ефективне використання майна громади, і якщо є можливість і доцільність то збереження історії, яка позитивна і важлива для людей. Європа чи інші частини світу мають свою історію і традиції, а ми свої і їх треба знати та берегти і рухатися вперед до своєї мети.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень