Спорткомплекс, ліки, дороги та АЕС. «Про що» був візит Зеленського на Рівненщину (ФОТО)

Зеленський говорив про плани на майбутнє та питання «насущні»

Президент Володимир Зеленський прибув з візитом на Рівненщину. Спершу він відправився оглянути будівництво Північної об’їзної.

Далі гарант прибув до спорткомплексу на Макарова.

У коментарі журналістам президент наголосив, що це важливий об’єкт для області та країни, тож його добудують попри чималу вартість – пів мільярда гривень.

Другою чергою будівництва спорткомплексу буде басейн, його можуть включити до майбутньої програми будівництва басейнів, говорить Володимир Зеленський:

У нас є окрема програма, яку ми впроваджуємо наступного року. Це програма будівництва басейнів. Якщо зможемо і всі у парламенті підтримають цю програму, то зможемо паралельно якісь речі почати. Адже важливо, аби це не був довгобуд.

Тараканівський форт, Острозький і Дубенський замки в наступному році також включать до програми "Великої реставрації" разом із сотнею інших туристичних родзинок країни, зазначив гарант.

Зачепив тему доріг. Наголосив, що в цьому році в області їх будується та ремонтується більше, ніж за останні чотири роки разом узяті – 193 км доріг. У наступному році планують будувати у півтора раза більше.

Журналісти встигли поставити небагато запитань. Два з них стосувалися протидії поширенню коронавірусу. Зеленський розповів, що керівництво держави робить усе можливе, чекає на вакцину і просить місцеву владу займатися роз’яснювальною роботою серед населення.

Представники ЗМІ встигли запитати про ліки для важкохворих дітей, запаси яких завершуються в лікарнях. Їм відповіли, що питання з медикаментами вже вирішили. Завтра до Рівного з цього приводу прибуде міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Також Зеленський заявив, що розвиватиме ядерну енергетику в Україні та висловив співчуття близьким загиблих людей внаслідок пожеж на Луганщині.

Крім об’єктів програми Великого будівництва президент оглянув роботу Республіканського центру лікування та реабілітації наслідків нейротравми для учасників бойових дій на Донбасі, що діє на базі Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни.

Також взяв участь у нараді щодо стану й проблем розвитку водогосподарського комплексу.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень