На Рівненщині триває будівництво двох спортивно-оздоровчих комплексів (ФОТО)

Зокрема споруди зводять у Сарнах та Дубровиці за кошти з обласного бюджету та Державного фонду регіонального розвитку.

Площа спорткомплексу в Сарнах – понад 3 тисячі квадратних метрів.

У Дубровиці територія ще більша і тут вже звели адмінкорпус і монтують трибуни.

Роботи завершать вже цього року, що дозволить залучити до занять спортом молодь району, каже голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко:

- Спорткомплекс у Дубровиці, на цей рік передбачено на нього 15 млн гривень з Державного фонду регіонального розвитку. Цих коштів вистачить, аби здати комплекс в експлуатацію. І головне те, що будівництво спорткомплексів сьогодні - це радше правило, аніж виняток з правила.

Бо крім Дубровиці, ми будуємо комплекси ще й у Сарнах та Здолбунові. Почали зводити спорткомплекс в Острозі, відповідно триває будівництво великого спортивного комплексу на вулиці Макарова, у Рівному. Це реалізація державної політики.

Додамо, загалом в області триває будівництво на 120 об’єктах спортивної інфраструктури. Серед списку футбольні поля, тренажерні майданчики, стадіони, спорткомплекси. 

Голова ОДА Олексій Муляренко зауважив, що всі спорткомплекси обов’язково добудують:

- Фінансування передбачене на всі спорткомплекси. Навіть по Державному фонду регіонального розвитку є норма, яка передбачає, що 10 % грошей, якими володіє фонд, витрачати на будівництво спортивних споруд. Плюс для будівництва такого масштабного спортивного об’єкта, як спорткомплекс на вулиці Макарова, залучались кошти з інших державних програм кошти з яких спрямовують на будівництво великих спортивних арен. До речі, Рівненщина є однією з перших у питанні реалізації оцієї програми з будівництвом арен.

Зауважимо, йдеться про державну субвенцію на спорудження спортивних арен.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень