Дебати: Кучерук викликає губернатора Рівненщини – на розмову (ТЕКСТ)

Хоче поговорити про корупцію і… не тільки

Кучерук і Муляренко (колаж -- наш)

Редакції практично всіх видань Рівного отримали сьогодні звернення від Миколи Кучерука – депутата облради та голови Рівненської обласної організації партії ВО «Батьківщина».

У зверненні Кучерук апелює до подій минулої п’ятниці і… викликає Олексія Муляренка – голову Рівненської ОДА – на дебати.

Подаємо текст документу без змін:

ЗВЕРНЕННЯ

До уваги громадськості та провідних ЗМІ Рівненщини

15 березня, під час засідання сесії Рівненської обради, депутатам знову не дали можливість звернутися до людей і назвати речі своїми іменами.

Йшлося про скандал довкола клану Свинарчуків, який засів в «Укроборонпромі», займаючись відкритим мародерством, корупцією та нищенням ВПК України.

Фракція партії ВО «Батьківщина» пропонувала депутатам звернутися до мешканців Рівненщини та закликати їх – 31 березня своїм голосуванням – зупинити корупцію в Україні.

Але влада зробила все, щоби такого звернення не було. Щоби Порошенко та його оточення в цьому зверненні – не згадувалися. Наче це не вони розвели безпрецедентну корупцію в Україні.

Тож офіційно викликаю голову Рівненської ОДА, Олексія Муляренка на дебати, аби публічно обговорити ці питання. Досить творити беззаконня і обманювати людей. Виходьте на відкриту розмову.

Поговоримо про бурштин, про ліс; про надра, які розкрадають і про дороги, яких немає. Люди повинні знати правду. Тому іще раз кажу Муляренку: «Досить ховатися. Виходьте на дебати!»

Пропоную голові РОДА самому обрати найбільш зручний для нього інформаційний майданчик у Рівному для такої дискусії у прямому ефірі.

Прошу ЗМІ поширити цю відозву та сприяти невідворотному проведенню відкритих і чесних дебатів на Рівненщині.

З повагою,

Микола Кучерук
Голова Рівненської обласної організації
Партії ВО «Батьківщина»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень