«Співачка МакSим – помре», - журналіст зробив шокуючу заяву: з ймовірністю у 98% (ФОТО)

Виконавицю хіта «Ветром стать» перевели з ШВЛ на ЕКМО

Поки в Україні Covid-19, як виглядає,хоча б якоюсь мірою  відступає, в Росій, попри масштабну вакцинацію «Спутніком», коронавірус – продовжкє свої доволі активні жнива.

Серед випадків, який набув широкого розголосу, ситуація зі співачкою МакSим, за станом здоров'я якої нині там слідкують всі соцмережі та ЗМІ

Виконавицz хіта «Ветром стать»  свого часу не звернула належної уваги на симптоми Ковиду й відправилася на концерт до Казані, а коли вже звернулася до лікарні, то практично одразу ж потрапила на аппарат ШВЛ.

Тепер НВ повідомляє:

Російська співачка МакSим перебуває в комі через важку форму пневмонії, яка вразила її легені більш ніж на 70%. Крім цього, лікарі виявили у Марини Абросимової (справжнє ім'я артистки) симптоми хвороби, яка вражає печінку.

 

На їхню думку, саме це могло стати причиною різкого погіршення стану її здоров’я. Ймовірно, захворювання могло перейти у хронічну форму і не проявляти себе характерними симптомами.

МакSим та журналіст Антон Красовський, який вже практично не вірить в її одужання

Нагадаємо

38-річну співачку – виконавицю відомого хіта «Вєтром стать»  – госпіталізували 16 червня після концерту в Казані, де вона виступала вже з температую 39 градусів. Після концерту її направили в одну з московських клінік.

 

Ураження легень тоді становило понад 40%, і  її підключили до апарату ШВЛ.

Тобто МакSим  уже понад два тижні знаходиться  в стані медикаментозної коми та на штучній вентиляції легень.

Ситуації з нею присвятили навіть окремий випуск програми «Андрій Малахов. Прямий ефір», де її історію обговорили поряд із питаннями, пов’язаними з вакцинацією.

Зокрема, стало відомо, що МакSим перевели з апарату ШВЛ на ЕКМО — особливу систему насичення легенів киснем для пацієнтів, які перебувають на важкій стадії хвороби.

Цю новину й вирішив прокоментувати резонансний журналіст Антон Красовський, який зробив жорстоку заяву.

«Ось у вас програма називається «Співачка МакSим: між життям і смертю».

 

Але давайте будемо чесні: я прочитав, що МакSим вже підключена до апарату ЕКМО.

 

А виживання після апарату ЕКМО становить близько 2%. Тобто з ймовірністю в 98% співачка МакSим помре», — зазначив Красовський в студії шоу.

Зрозуміло, заяви журналіста шокували громадськість, і в студії гості передачі відзначили, що у Красовського немає медичної освіти, що дозволяє робити подібні висновки.

Пізніше Красовський повторив цю теорію в ефірі власного шоу «Антоніми» на YouTube.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень