Соковиті рибні котлети з вівсянкою замість борошна – легко, ситно, смачно (РЕЦЕПТ)
Підійде будь-яка рибка – на ваш смак
Для того, щоб рибні котлети тримали форму, зазвичай у них додають борошно. Однак таким чином втрачається користь продукту, а маса на котлети виходить дуже забитою і дуже калорійною Тому варто використати інший інгредієнт – із ним страва вийде не менш смачною і дуже поживною
Цією ідеєю поділилася Ольга Гарбовська (oharbo) в Instagram. Замість борошна у рибні котлети вона додає звичайну вівсянку.
Інгредієнти:
- готова вівсянка – 3 ст.л.
- риба – 150-200 г
- яйця – 1 шт.
- зелена цибуля
- кокосове борошно для панірування – 2 ст.л.
- перець чилі
- сіль і перець – до смаку
Приготування:
З будь-якої обраної риби робимо фарш і замішуємо масу для котлет.
Формуємо кульки потрібного розміру, паніруємо їх у кокосовому борошні й обсмажуємо з обох сторін до готовності – по 10-12 хв з кожного боку
Радіо Трек: НОВИНИ