Сьогодні в Рівному відбувся ювілейний фотовернісаж (ФОТО)

Понад 50 тисяч світлин з близько 50-ти країн світу надійшло на конкурси для розгляду членами журі. Близько 5 тисяч було відібрано для конкурсу, 90 картин – представлено у Рівненському краєзнавчому музеї і 76 удостоїлись почесних нагород (з них 18 українців і лише один рівнянин). Оригінальною світлиною відзначився фотограф з Одеси Олександр Сінєльніков. Зокрема, він поділився зі слухачами Радіо Трек, чим же «Фотовернісаж на Покрову» так приваблює майстрів не лише зі всієї Украйни, а й світу:

– Сам процес, сама виставка. Зустрічі з людьми, постійно знаходжу нових друзів, зі старими приїжджаю... Нові знайомства, враження. Бачу, які роботи люди присилають. Це дуже цікаво. Завжди можна щось нове побачити, для себе відмітити. Обмін досвідом.

«10-й Ювілейний Міжнародний Фотовернісаж на Покрову» відвідали багато фотографів зі всієї України. 

Насичену культурну програму розбавляли живі скульптури, вітання артистів, лотерея «Фортуна на Покрову» для усіх, хто з фотоапаратом, та ласування фірмовим «тортом на Покрову».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень