Сьогодні у Рівному дискутуватимуть майстри трилерів Олександр Михед та Макс Кідрук

Головними тезами для дискусії стануть:

  • графічний роман і візуалізація;
  • нова українська реальність в літературі, помайданний період;
  • український літературний герой;
  • переосмислення української класичної літератури;
  • Стівен Кінг та емоційні жанри.

Також на заході презентуватимуть дві нові книги письменників: «Мороки» Олександра Михеда та «Зазирни у мої сни» Макса Кідрука.

Зустріч-дискусія відбудеться 8 червня в о 19:00 у конференц-залі готелю «Мир» (вул. Міцкевича, 32). Вхід на захід платний.

ДОВІДКА

Олександр Михед - письменник, літературознавець, куратор мистецьких проектів. Автор понад 150 публікацій у провідних українських ЗМІ та виданнях Німеччини,Сербії, Польщі, США та Білорусі. Автор збірки оповідань «Понтиїзм» та роману «Астра».

Куратор «АмнезіЯ project: відкрита платформа» – літературно-мистецького мультимедійного проекту, підґрунтям для якого стала художня книга «АмнезіЯ», що вийшла друком 2013 р. у видавництві «Електрокнига». Проект увійшов в сімку найкращих проектів світу, за версією фестивалю «SOUNDOUT!» (м. Берлін). У своїй мультивекторній роботі за допомогою комплексного підходу ставить за мету створити цілісне бачення сучасної масової культури: література – кінематограф – мистецтво.

«Мороки» є арт-буком, який оформила художниця Софія Мельник вмістивши туди велику кількістю своїх картин, створених на основі двох нових оповідань та повісті автора. Книга є першим арт-буком письменника та першою в його доробку з позначкою «18+».

Макс Кідрук – автор 13 художніх та публіцистичних книг, колумніст. Автор першого українського технотрилера «Бот». Автор всеукраїнського проекту науково-популярних лекцій «Quantum». Проживає в Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень