Відомо, з яких районів Рівненщини постраждалі у ДТП у Польщі

Тіла загиблих ще ідентифікують

У ДТП на околиці Любліна у Польщі постраждали жителі Рівненської області. Тепер це підтверджують і у Міністерстві закордонних справ. 

Нагадаємо, в ніч проти понеділка близько 23 години мікроавтобус Fiat Doblo з рівненськими номерами потрапив у ДТП. В результаті троє пасажирів автомобіля загинули на місці аварії. Ще чотирьох з травмами різного ступеня важкості доставили до місцевої лікарні. Ми намагалися з’ясувати про постраждалих в аварії на гарячій лінії Міністерства закордонних справ, і ось що почули:

Дійсно сталася аварія за участю 7 громадян України, троє із яких загинули на місці. Серед них один чоловік та дві жінки. Троє потрапили до лікарні, один з них у важкому стані. Справа у тому, що там іде тільки процес ідентифікації цих людей. Цей процес ускладнений, бо трагедія була тяжка, важко було розібрати, де чиї документи. Все, що ми знаємо, це те, що один з них був з Рівненської області, серед тих, які були доставлені до лікарні, - повідомили у МЗС.   

У свою чергу, у Державній міграційній службі у Рівненській області цю ж інформацію підтвердили, і зазначили, що загиблих поки не вдалося ідентифікувати. Крім того, невідомо, чи усі сім пасажирів були з Рівненської області. Ось зокрема що зазначила начальник відомства Лілія Драпчинська:

У результаті ДТП троє людей загинули, чоловік і дві жінки. Особи їх встановлюються, поки невідомо хто. Троє постраждалих доставлено до шпиталю міста Люблін. Чоловік, молодий чоловік 1981 року народження із Млинівського району, загрози для його життя немає. Жінка, 1964 року народження з Радивилівського району, загрози життю немає. особа третього постраждалого встановлюється, він перебуває у критичному стані, без свідомості. І ще одна молода дівчина, з Дубенського району 1985 року народження не потребувала госпіталізації, - каже Лілія Драпчинська.   

Як пишуть ЗМІ, у Польщі за попередніми даними водій не впорався з керуванням внаслідок проблем з колесом, ймовірно на одному з них лопнула шина. Машина врізалась у відбійник та перекинулася. Після цього в українців в’їхав ще позашляховик HONDA, водій якого не встиг загальмувати. Станом на сьогоднішній ранок лікарям не вдалося врятувати життя ще одній жінці, яка була в авто, що потрапило у ДТП у біля Любліна – вона померла у лікарні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень