Рівненські баскетболістки привезли «срібло» зі Словаччини

Рівненські баскетболістки привезли «срібло» з Міжнародного турніру в Словаччині.

Вихованки Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву вдало виступили на Міжнародному турнірі з баскетболу E.T.S. CUP-2016, який проходив з 1 до 5 червня у словацькому місті Михаловце.

Команди дівчат 2003 року народження (тренер Марина Максимчук ) та 2005 року народження (тренер Валерій Жартун ) посіли друге місце. Індивідуальними подарунками організатори турніру відзначили Катерину Ящук та Ольгу Павлюк.

Загалом у змаганнях брали участь команди з Болгарії, Литви, Словаччини та України.

Наші дівчата 2003 року народження здобули чотири перемоги та поступилися команді з Києва. Дівчата 2005 року народження двічі перемагали та у фіналі поступилися команді одноліток із Словаччини.

ДОВІДКА

Міжнародний дитячий баскетбольний турнір «ETS CUP» перетворився на великий спортивний форум, який збирає юнаків і дівчат з усієї Європи.

Перший раз турнір провели в січні 2015 року. У липні того ж року провели другий турнір «ETS CUP». Незважаючи на короткий час для підготовки, у турнірі взяли участь 13 клубів з 5-ти країн: Білорусії, Румунії, Сербії, України і Словаччини. Згодом вирішили проводити турнір щороку.

ДЖЕРЕЛО: Рівненська обласна рада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень