Сьогодні Рівне втратило одну з туристичних принад (ФОТО)

З алеї кованих скульптур забрали металеві фігури

Фото Радіо Трек

Сьогодні з парку кованих скульптур у Рівному зник кований гороскоп.

Як повідомляє UA:Рівне, засновниця фестивалю «Металеве серце України» Ніна Крока, вирішила демонтувати і забрати фігури. За її словами вона не хоче відповідати за те, що фігури можуть травмувати рівнян, які на них вилазять. Фігури на це не розраховані.

Раніше ми спілкувалися з Ніною Крокою, яка дуже болісно сприймає шкоду, яку завдають рівняни кованим скульптурам. Адже неодноразова їй доводилося відновлювати фігури за власний кошт.

Хочеться, щоб люди зрозуміли, що це зроблено для них. Але це ж не означає, що треба на них вилазити. Обписують діти.

Я їх, можна сказати, перероблюю заново. Вам не передати, як мені душа болить за це все. Видно, нікому не треба, крім мене, чи що. Я вже теж втомилася від цього всього, - розповідала нам Ніна Крока.   

У лютому частину пошкоджених фігур Ніна Крока забрала на відновлення, і сподівалася що навесні усі 12 знаків зодіаку повернуться на алею. 

Фото Радіо Трек

І тут наведемо уривок з матеріалу UA:Рівне:

Екскурсовод Олена Губницька розповіла, що алея кованих скульптур – це одне із місць, заради якого у Рівне їдуть туристи.

На сьогодні це місце зазначається як парк кованих скульптур, або єдиний в Україні музей кованої скульптури. Так пишеться у програмках туристичних. І саме цими скульптурами зацікавлюють до нас жителів інших міст. Ковані скульптури – це однозначно візитівка нашого міста на сьогоднішній день, – вважає вона.

Також відомо, що нині ковані скульптури не перебувають на балансі жодного з комунальних підприємств міста. Нині на своїх місцях перебуває фігура Водолія та Стрільця. 

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень