Кращий серіал за знаком Зодіаку

Підбірка на всі смаки

ОВЕН

«Картковий будиночок»

Овни - справжні лідери, а тому їм цікаві історії про таких же сильних та амбіційних людей, якими вони самі є. Наприклад, «Картковий будиночок» - серіал про інтриги Білого дому за участю конгресмена від Демократичної партії Френка Андервуда у виконанні Кевіна Спейсі. За обіцянку зробити його державним секретарем США Френк Андервуд погоджується допомогти Гаррету Вокеру стати президентом. Але, отримавши посаду, Вокер відмовляється виконати обіцяне, тож Андервуд починає мститися і домагається спочатку місця віце-президента, а потім і президента США. Сюжет шостого сезону поки тримається в секреті, відомо лише, що в ньому центральним персонажем стане вже дружина Френка Клер Андевруд у виконанні Робін Райт, адже Кевіна Спейсі звільнили з серіалу через гучний скандал із домаганнями.

 

 

ТЕЛЕЦЬ

«Доктор Хаус»

Розсудливі Тельці люблять, коли все чітко і логічно. Серіал, який їм сподобається, повинен розвивати аналітичне мислення, але при цьому бути смішним і захоплюючим. Тривалість серій і кількість сезонів їх не лякає: вони мають достатньо терпіння, щоб додивитися до кінця серіал, який включає хоч 200 епізодів, якщо він дійсно їм подобається. Ідеальним варіантом для них стане «Доктор Хаус» з Г’ю Лорі в ролі талановитого лікаря з паскудним характером. Кожну серію геніальний лікар-соціопат не тільки розгадує складний медичний ребус, але й вирішує нову моральну задачу.

 

БЛИЗНЮКИ

«Чорне дзеркало»

Близнюки - люди інформації та ідей. Їм важливо бути в гущі подій, йти в ногу з часом, а може і випереджати його. Їх ідеальний вибір - британський серіал «Чорне дзеркало», серії якого не пов'язані одна з одною ні сюжетом, ні персонажами, але об'єднані спільною темою впливу нових технологій на людей, їх ставлення до себе і оточуючих. До речі, останній на сьогодні сезон вийшов на екрани тільки місяць тому.

 

РАК

«Відчайдушні домогосподарки»

Кадр із серіалу "Відчайдушні домогосподарки"

Рак вважається найбільш домашнім знаком Зодіаку. Зовні стримані, але дуже чутливі, Раки емоційні і схильні до емпатії. Втім, підступності їм не позичати. Чудовою «компанією» на вечір їм стане серіал «Відчайдушні домогосподарки». У центрі сюжету - чотири американські подруги-домогосподарки. Історія починається, коли їх подруга Мері Еліс Янг накладає на себе руки після анонімної записки з погрозами. Саме від її особи і ведеться розповідь про життя її подруг та інших жителів містечка Фейрв’ю. У кожної з добропорядних домогосподарок можна знайти скелет у шафі. І часто не один.

 

ЛЕВ

«Абатство Даунтон»

Леви - пристрасні і щедрі натури, які люблять жити з розмахом. Немов спеціально для них створений серіал «Абатство Даунтон» - він розповідає про сім'ю графа Грентема і жителів його маєтку у Великій Британії початку XX століття. Розкішні інтер'єри, пишні костюми і справжній англійський аристократизм в кожній деталі - насолода для очей Лева.

 

ДІВА

«Декстер»

Головна риса Дів - любов до порядку і системності. При цьому вони, не зморгнувши оком, зважуються на те, що іншим здається авантюрою. Більшість Дів мають аналітичний склад розуму, тому люблять детективні історії, такі як серіал «Декстер». Його сюжет будується навколо судмедескперта Декстера Моргана, який паралельно з роботою в поліції вбиває злочинців. Сухим з ​​води йому вдається виходити завдяки названому батькові, який сам був поліцейським і навчив його феноменально замітати сліди.

 

ТЕРЕЗИ

«Велика маленька брехня»

Терези обов'язково оцінять серіал Жана-Марка Валле «Велика маленька брехня». Представники цього знаку мають вроджене почуття прекрасного і естетичне мислення, тому від них не сховається жодна деталь: кольорова палітра серіалу, бездоганні інтер'єри в будинках головних героїв, вражаючі краєвиди. Справжньою насолодою для Терезів стане талановита гра акторів (Ніколь Кідман, Різ Візерспун, Зої Кравіц), а інтригуючий сюжет стане вишенькою на торті.

 

СКОРПІОН

«Гра престолів»

Темпераментних і харизматичних Скорпіонів необхідно весь час тримати в напрузі, тому мелодрамами та ситкомами тут не обійтися. А ось тривале фентезі, сповнене кровавих сцен, сексу і насильства, як, наприклад, «Гра престолів», здатне привернути увагу представників цього знаку. На сьогодні є 7 сезонів серіалу, наступний вийде аж у 2019 році.

 

СТРІЛЕЦЬ

«Загублені»

Допитливі й активні Стрільці завжди знаходяться в пошуках нових вражень, відповідно, серіал повинен задовольняти ці інтереси. Представники цього знаку люблять пригоди і подорожі, тож серіал «Загублені» абсолютно точно їм сподобається. У шести сезонах драми про групу людей, які намагаються вижити на безлюдному острові, є все: захоплюючий сюжет, барвисті краєвиди, екшен, любовні лінії. Чим більш заплутаним стає сюжет, тим краще для Стрільців.

 

КОЗЕРІГ

«Шерлок»

Раціональний Козеріг байдужий до фантастичних або казкових сюжетів: представники цього знаку цінують логіку і здоровий глузд. Їм до душі припаде серіал «Шерлок» і головний герой у виконанні Бенедикта Камбербетча, який у фіналі серії доступно пояснює, як він знайшов розгадку таємниці. Козероги й самі не проти розкинути мізками, тому британський серіал BBC має їм сподобатися.

 

ВОДОЛІЙ

«Пуститися берега»

Водолії відрізняються оригінальним почуттям гумору і нестандартним поглядом на світ, а тому вони легко зможуть поставити себе на місце Волтера Вайта з американського серіалу «Пуститися берега» і дійсно зрозуміти цього суперечливого персонажа. І вже точно вони не стануть засуджувати колишнього вчителя хімії, що зайнявся наркобізнесом, а із захватом простежать за розвитком подій. Водолії оцінять і старання сценаристів: сюжет, який тримає в напрузі всі 5 сезонів, і дотепні жарти.

 

РИБИ

«Дуже дивні справи»

Чутливі Риби будуть із захватом стежити за персонажами серіалу «Дуже дивні справи». Інтригуючий сюжет і харизматичні головні герої - те, що підкуповує представників цього знаку. Замріяні і трохи інфантильні Риби будуть, не відриваючись, стежити за головними героями, групою відважних дітей, які намагаються врятувати друга. Крім того, цей знак відрізняється уважністю до естетики, тому бездоганно відтворена атмосфера 80-х не залишить їх байдужими.

 

За матеріалами видання Cosmo.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень