Який знак Зодіаку найбільше схильний до вбивства?

ФБР дає несподівану відповідь

Чи відомо вам, що у ФБР є статистика про взаємозв'язок між відомими серійними вбивцями і їх датами народження? Результати дуже вражають! Почнемо з кінця.

12 місце – Близнюки

Хоча Близнюки є дещо нестабільними, проте, вони є найбільш безпечним знаком Зодіаку. Близнюки останні в цьому списку, ймовірно тому, що вони просто байдужі до вбивств. Але вони можуть довго катувати вас нескінченною балаканиною. І це жорстоко.

11 місце – Водолій

Водолії теж досить миролюбиві. Причина може критися в підвищеному почутті справедливості Водолія або, наприклад, в нестабільності його его. Втім, існує версія, що вони просто дуже добре приховують свої вбивства.

10 місце – Лев

Є думка, що вбивці зі знаком Лева вбивають своїх жертв заради марнославства. На щастя, частіше вони обирають інший спосіб привернути до себе увагу.

9 місце – Терези

Чесні, порядні, спокійні … Такими є Терези, поки їм не увірветься терпець.

8 місце – Діви

Дів називають психопатами середнього рівня. Але варто зазначити, що до крадіжок або шахрайства вони схильні більше, ніж до вбивства.

7 місце – Риби

Люди, народжені під цим знаком, дуже схильні до різного роду залежностей, тому їхні вбивства часто вельми екстраординарні.

6 місце – Козеріг

Козероги славляться своєю повагою до правил і законів, але статистика говорить, що можуть бути і винятки. Тому дратувати Козерогів не рекомендується.

5 місце – Овен

Овнів легко роздратувати. І це основна причина, чому вони розташувалися на 5-му рядку в цьому списку. Тому, якщо ви роздратували Овна, мерщій втікайте!

4 місце – Тілець

Тільці люблять розкішне життя, і складно їх в цьому звинувачувати. Частіше люди, народжені під цим знаком, схильні до фінансових махінацій, але 4 місце таки про щось говорить.

3 місце – Стрілець

Люди, народжені під цим знаком, відкривають стихійну трійку фіналістів цього рейтингу. Вбивства, скоєні Стрільцями, це завжди щось більше, ніж вбивства.

2 місце – Скорпіон

Скорпіони нерідко втрапляють до психіатричних лікарень, а їхні злочини відрізняються особливим садизмом.

1 місце – Рак

Погодьтеся, трохи несподівано, але згідно зі статистикою, Рак – найбільш небезпечний знак Зодіаку. Встановлено, що Раки здійснюють свої вбивства переважно через заздрість і ревнощі. Ймовірно, причина криється в їх примхливій та нестабільній поведінці.

 

Гарного понеділка і вдалого робочого тижня)

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень