На Рівненщині погіршується криміногенна ситуація

Зростає кількість тяжких та особливо тяжких злочинів

За повідомленням прокуратури, від початку цього року обліковано майже 8 тисяч  кримінальних правопорушень, це на 7% більше, ніж у січні–серпні 2014р. Більше чверті скоєного - тяжкі та особливо тяжкі злочини. Силовики від початку року зафіксували 18 умисних вбивств і замахів на вбивство. Майже на 40% зросла також в області і кількість крадіжок. Їх було скоєно від початку року майже 4 тисячі. А ось грабежів, хабарництва  та шахрайств стало значно менше. Варто зауважити, що третина злочинів на Рівненщині скоєна особами, що раніше вже ставали на злочинний шлях. Крім того, як свідчать дані статистики, у дорожньо-транспортних пригодах на території області постраждало 253 особи, з яких 45 осіб загинуло. Про це повідомляє ГУ статистики в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень