На Рівненщині водії збили трьох пішоходів та втекли

Водії двох автомобілів наїхали на пішоходів та після скоєння ДТП зникли у невідомому напрямку

Працівники Державтоінспекції Рівненської області вже встановили та розшукали автомобілі, повідомляють у прес-службі.

13 вересня близько півночі в селі Бистричі Березнівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Невідомий водій наїхав на двох пішоходів: 18-річного та 20-річного жителів Березнівського району. Після скоєння ДТП  водій залишив місце пригоди.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловіки отримали травми та після надання медичної допомоги в лікарні відпущені додому.

Прибувши на місце пригоди, правоохоронці з’ясували марку та колір автомобіля, а також причетну до наїзду на пішоходів особу. Ним виявився 34-річний житель Березнівського району. Незадовго до скоєння пригоди чоловіка бачили односельчани. Він, будучи напідпитку, сідав за кермо свого автомобіля.

Того ж дня,  близько 2-ї години ночі, в селі Мощаниця Острозького району, водій автомобіля «ВАЗ-21063» наїхав на пішохода. Після скоєння дорожньо-транспортної пригоди керманич зник із місця події у невідомому напрямку.

Внаслідок ДТП  15-річна жителька  Острозького району отримала тілесні ушкодження, з якими потрапила в приймальне відділення Острозької райлікарні.

Правоохоронці відшукали водія, 20-річного жителя Острозького району, який підозрюється у скоєнні цієї ДТП. Наразі з’ясовують усі обставини вказаних дорожньо-транспортних пригод.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень