Сьогодні будівельники пікетують Рівнераду

У четвер, 10 березня, будівельники, представники ГО «Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області» пікетуватимуть сесію Рівненської міської ради. Метою акції, як зазначено у повідомленні , є привернення уваги міського голови та депутатів Рівнеради до проблеми блокування будівельних майданчиків та зупинення будівництва.

Планується, що у акції, яка триватиме під стінами зали засідань Рівненської міської ради (вул. Поштова, 2) з 9:00 до 11:00 візьме участь близько 300 будівельників, а також будівельна техніка. Таким чином будівельники прагнуть відстояти своє право на працю та єдині правила для всіх учасників будівельної галузі.

Нагадаємо, у середині лютого скандальне будівництво дванадцятиповерхового житлового комплексу поруч з історичною пам‘яткою Рівного – Краєзнавчим музеєм – призупинили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень