У Рівному говоритимуть про внесення змін до Конституції України

У четвер, 10 березня, об 11.00 у конференц-залі тижневика «7 днів» (вул. Поштова, 2, 2-й поверх) відбудеться прес-конференція у рамках інформаційної кампанії «#КонституціЯ».

Під час заходу експерти Центру політико-правових реформ та Реанімаційного пакету реформ розкажуть про перебіг конституційного процесу в частині судової реформи. На прес-конференції представлять результати дослідження щодо ставлення рівнян до судової системи та їх бачення реформи системи правосуддя.

Експерти говоритимуть про те, які зміни чекають на жителів Рівненщини у разі прийняття поданого Президентом законопроекту про внесення змін до Конституції щодо правосуддя та розкажуть, як кожен може долучитися до конституційного процесу для досягнення конституційних змін в інтересах громадян.

У прес-конференції візьмуть участь:

  • Юлія Кириченко, керівник проектів з питань конституційного права Центру політико-правових реформ, експерт групи конституційна реформа Реанімаційного пакету реформ;
  • Роман Куйбіда, заступник голови правління Центру політико-правових реформ, головний експерт групи судова реформа Реанімаційного пакету реформ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень