Сніжана Єгорова цинічно обізвала українських воїнів селюками: «Повилазили, рагулі…» (ВІДЕО)

«Нехай Мухарський відбере в неї дітей!» (с)

Сніжана Єгорова цинічно висловилася про образ українського сучасного героя.

Як пише РБК,

Відома українська ведуча Сніжана Єгорова цинічно образила українських військових, які захищають нашу країну від окупантів. Актриса спробувала висловитися на тему українських героїв після подій Майдану. Її зовсім не влаштовує образ українських захисників.

Єгорова -- екс-дружина Мухарського

Ведуча не стримувала себе у висловленнях, називаючи бійців «рагулями і селюками», в чиїх діях і «готовності помирати», вона вбачає «високу суїцидальну готовність»:

«Все, що пропонується останнім, постмайданним часом, наприклад, мене абсолютно не влаштовує. Мені не подобаються ці герої, ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки. Селюки, які розмовляють суржиком. І готові своє життя покласти... Своє життя, яке? Життя, яке собою нічого не представляє», - сказала Єгорова в ефірі програми «ПрямоTalk».
 

«Вони просто готові пожертвувати своїм життям. Так, це подвиг, можливо. Може бути, це висока суїцидальна готовність. Коли людина не бачить перспектив у своєму житті і це життя не представляє для неї цінність».

Натисніть плей для перегляду

Висловлювання Єгорової викликали величезний резонанс у мережі. В коментарях обурені українці не розуміють, як таке можна говорити.

- Нехай Мухарський в неї дітей відбере. Це якийсь жах. «Селюки», ти рагулихо, на себе подивись. Думаю, їй це так не минеться.

 

- Ти скажи це в очі – нам… Ми туди йшли не вмирати, а ВБИВАТИ нечисть, подібних тобі антихристів!!!

 

- Тобто: жіночка поставила усіх, і дійсно нікчемних людей (типу усіляких насильників, пияків, крадіїв), і людей, що можливо не знають мову досконало, чи не мають вищої освіти, проте бажають захищати свою країну та своє майбутнє, на один щабель і назвала їх тупими суїцидниками. Браво просто.

 

- Мне интересно вот, об учасниках второй мировой это ничтожество сказало бы тоже самое?

 

- Шкода, що її придурошність не оцінили раніше, під час розлучення, бо тепер маємо.

 

- Тобто людина, яка спілкується “суржиком”, не може зробити жодного героїчного вчинку, окрім «суїциду». Ну рілі?!

 

- Щиро шкода було, коли Мухарський залишив з дітьми саму, а тепер все стало на свої місця – нахіба таке терпіти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень