Смороду у будинках не буде? У Рівному активно проводять «сміттєву реформу»

А ви ще користуєтесь сміттєпроводом?

Фото ілюстративне з сайту УНІАН. Це одна із багатоповерхівок столиці, де давно провели реформу. Сміттєві шахти заварили. У Рівному це не так красиво, але ...
Фото ілюстративне з сайту УНІАН. Це одна із багатоповерхівок столиці, де давно провели реформу. Сміттєві шахти заварили. У Рівному це не так красиво, але ...

Чотири багатоповерхівки у Рівному – тепер без сміттєпроводів. Їх заварили комунальники, натомість встановили сміттєві майданчики у дворах.

Як повідомляє мерія,

КАТП 1728 ліквідувало сміттєпроводи у будинках на вулицях Костромська, 1; Грушевського, 40; Гайдамацька, 11; Грушевського, 5а.

 

У частині зазначених будинків сміттєві контейнери залишились у сміттєвих камерах, а частину винесли до облаштованих сміттєвих майданчиків.

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Рівнераді зауважують:

Відповідно до чинного законодавства зашити сміттєзбиральну шахту можна, однак для цього потрібно отримати згоду мешканців відповідного житлового будинку.

 

Адже це не тільки неприємний запах, а й досить часто сміттєпроводи – це розсадники антисанітарії, щурів, тарганів.

Для того, щоб зашити сміттєпровід у вашому під’їзді

потрібно створити ініціативну групу та визначитись із місцем розташування майданчика, після чого з відповідним запитом звернутись до підприємства КАТП 1728, за адресою м.Рівне, вул.Курчатова,22.

Так виглядає один з під'їздів, у якому заварили сміттєву шахту. 

Фото - Рівнеради
Фото - Рівнеради

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень