500 грн/машино-година: чому Рівне орендує нові сміттєвози (ФОТО)

Старі не впоралися з відходами рівнян

Сміття у Рівному вивозять нові сміттєвози «Mercedes-Benz». Вони примітні зеленим кузовом для сміття та кабіною зі зручними розсувними дверима.

Як повідомили Радіо Трек в КАТП-1728, підприємство орендувало 4 таких автомобілі, адже сміттєвозів на балансі недостатньо для обслуговування населення.

Через зношеність власного автотранспорту та з метою надання якісних послуг, підприємство змушене було використовувати автомобілі «ДАФ. СКАНІЯ».

 

Але через велике навантаження вони вийшли з ладу, тож дію договорів достроково припинили. Тому підприємство взяло в оренду технічно краще оснащені та більш потужні «Мерседеси» різних моделей.

Два тендери провели влітку.

Обходяться автомобілі першого тендеру у майже 600 грн й 500 грн за машино-годину. Тобто в цілому за тендерною документацією, оренда усіх автомобілів обійшлася підприємству у майже 4 мільйони 350 тисяч гривень. Вартість роботи таких «крихіток» залежить від об`єму кузова та інших параметрів.

Нині ж на балансі самого  КАТП-1728 є 17 сміттєвозів, які позбавляють рівнян твердих побутових відходів.

Утім для обслуговування міста цього все одно не вистачає, адже частина транспорту досить довго в експлуатації і зношені. Тому підприємство потребує заміни ще восьми машин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень